Viimeinen viikko käynnissä

Eilen tiistaina tuli 55 vrk astutuksesta ja suuntasimme taas Espoon Livetiin varmistamaan, kuinka monta vappupalloa mamman masussa oikein majailee. Oma veikkaukseni oli se 7, mutta naureskelin etukäteen (osin kauhulla odottaen kylläkin), että siellä on kuitenkin se 5 aivan tolkuttoman iso pentua.

Mamma oli paisunut taas parissa päivässä, ympärysmitta kasvanut ainakin 7 cm ja painoa tullut vielä 500 g lisää lauantaihin. Yhtään läskiä siinä ei myöskään ole, vaan kaikki lisäruoka on mennyt tosiaankin pentuihin.

Lääkärissä jouduin jännäämään kuvaustulosta käytävässä, mutta lopulta pääsin mukaan laskemaan rankoja: 7 selvää kalloa näkyi suoraan ja pienen hakemisen jälkeen vielä yhdelle rangalle löytyi kallo, eli yhteensä 8 pentua!! Se on hurjasti enemmän kuin uskalsin toivoa, vaikka kyllähän Daryan viime päivien painon nousu on viitannut isohkoon pentueeseen.

Nyt mamma sitten kasvattelee mahaansa loppuun täällä meillä. Ruoka ja ulkoilu maittavat edelleen hyvin, mutta hyvää asentoa ei mahan kanssa meinaa oikein enää löytyä. Aloitin myös lämpöjen mittailun, ovat olleet jo laskusuunnassa, mutta tässä vaiheessa vielä ihan normaalia sahailua. Uskoisin kuitenkin, että viikonloppuna rupeaa tapahtumaan.

Sitä odotellessa siis… Meille saa pitää peukkuja, että kaikki menee hyvin loppuun asti.

Darya 55 vrk astutuksesta,
rtg-kuvaan menossa


8 kalloa laskettiin kuvasta
8 viikkoa odotusta täynnä ja olo on jo melko tukala
Mamma kerää voimia omassa pedissään tulevassa pentuaitauksessa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s