Paisuva mammakoira

Näin Daryan taas muutaman viikon tauon jälkeen, kun se kävi moikkaamassa meidän kotona-asuvia koiria pitkästä aikaa, ennen kuin muuttaa tiistaina tänne sitten pentulomalle.

Ensinnäkin koirien tapaaminen meni erinomaisesti. Oikeastaan paremmin kuin kuvittelin, vaikka en mitään katastrofia toki odottanutkaan. Tytöt suhtautuivat toisiinsa kuten ennenkin, ne on tosi hyvät kaverit. Oskarikin oli oikein ok, tuttu, ja nekin muistivat toisensa. Edgarille piti vähän jo sanoa, että tuleva mammakoira tässä hei, olen muuten sitten tämän possen kuningatar. Edgarkin oli lähinnä innoissaan, mutta ei mitään suurempaa hepulia saanut. Eli eiköhän ne oikein hyvin mahdu taas tänne saman katon alle. Daryalle toki on varattu oma yksiö, mutta olemista helpottaa, jos koirat voi ainakin osan ajasta olla samoissa tiloissa sitten, kun pennut on isompia.

No entäs se maha sitten. Olihan se iso, leveä ja aika tipahtanutkin jo. Mamma liikkui sen kanssa yllättävän sutjakkaasti, vaikka meno oli jo varsin vaappuvaa ja maha selvästi tiellä. Siinä sitten yhdessä todettiin, että ihme on, jos pysyy yhtenä kappaleena laskettuun aikaan asti! Veikkaan, että viikonloppuna voi jo ruveta tapahtumaan.

Ilahduttavaa oli, että Darya oli selvästi hyväntuulinen ja -vointinen, ei tippaakaan kärttyisä. Ja sillä oli hyvin voimakas tulevan äidin aura, sellaista arvokkuutta, jota siinä ei ole paljon yleensä nähty.

Tiistaina käydään ottamassa masusta röntgenkuvat, niin tiedetään sitten toivottavasti, kuinka monta vappupalloa meille on odotettavissa. Oma veikkaukseni on pariton määrä, ehkä siis se 7.

Kuvissa Darya 52 vrk astutuksesta. Painoa on tullut jo 3,5 kg lisää normaaliin ja vyötärön ympärys kasvanut n. 20 cm.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s