Ensimmäiset viikot ja ultra

Astutusreissulta palattuamme Daryan juoksu jatkui loppuun normaalisti ja se teki myös hyvin selväksi heti astutusta seuraavana päivänä, että pojilla ei tosiaan ole asiaa lähimaillekaan. Olin siis varovaisen toiveikas jo tästä.

Olimme sopineet ultran neljännelle viikolle ja meinasin itse olla jo hermoraunio ennen kuin sinne asti päästiin. Vaikka olimme päättäneet, ettei liikaa kytätä oireita, oli viimeinen viikko ennen ultraa jo melkoista kynsien pureskelua. Kuitenkin sitten, kun ultra-aamuna tuli viesti, että Daryalla on aamupahoinvointia, uskalsin jo hieman toivoa, että masussa tosiaan olisi elämää. Darya kun ei ahneena koirana ikinä jätä ruokaa syömättä, ellei se ole sairas tai tiineenä.

Espoon Livetissä näin sitten Daryan pitkästä aikaa, kun astutuksesta oli kulunut 26 päivää, sillä olimme kaikki olleet tahoillamme korona-karanteenissa. Jos pelkästä ulkonäöstä olisi pitänyt päätellä, niin olisin sanonut, ettei se ole tiine alkuunkaan. Hyvällä mielikuvituksella nisät saattoivat punottaa ihan vähän, mutta muita ulkoisia merkkejä ei voinut nähdä. Todella jännittyneenä seurasin ultrausta ja lyhyen hetken ehdin tuntea epätoivoa, kun ruudulla ei heti näkynytkään mitään. Mutta sitten näkyviin ilmestyi ensimmäinen kupla, toinen ja kolmaskin. Meinasin hyppiä ja kiljua onnesta, meille tulee kuin tuleekin vauvoja! Ultraava lääkäri tarkisti, että sikiöillä oli sykkeet näkyvissä ja jatkoi sitten vielä etsimistä. Lopputulema oli vähintään 5 pentua! Hyvin tuleva mamma oli vauvansa masuun jemmannut.
29.4. meille siis odotetaan syntyväksi pieniä pietarilaisia.

Daryan tiineysultra 23.3.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s